De bijbel van de Koreaanse keuken

Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap

Voorzijde
34,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048864751
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Sang-Ah Yoo
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Eten en drinken algemeen

Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediƫnten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.