Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

Voorzijde
Achterzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Van wafel tot koek

ISBN: 9789048859757
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Regula Ysewijn
Druk: 1
Pagina's: 272
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Eten en drinken algemeen

Regula verbeeld met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.