De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
33,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048847341
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Janneke Vreugdenhil
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Eten en drinken algemeen

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.