Wildbijbel

Werken met wild

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048844845
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Peter Klosse
Druk: 1
Pagina's: 464
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Vervanger van: 9789048826810
NUR: Eten en drinken algemeen

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert

Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput

Heldere stap-voor-stapfoto's

Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten

Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild