Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048842261
Uitgever: Carrera culinair
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Meneer Wateetons Sjoerd Mulder
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Eten en drinken algemeen

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.