Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048836901
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Roberta Pagnier Lotje Deelman
Druk: 1
Pagina's: 448
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Eten en drinken algemeen

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.