Patisserie! / Druk 6 (Heruitgave)

210 recepten, 3200 foto's, het ultieme handboek

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048319992
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Christophe Felder
Druk: 6
Pagina's: 880
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Vervanger van: 9789048313662
NUR: Eten en drinken algemeen

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

Dit is een uitgebreide heruitgave van het boek (Patisserie!, isbn: 9789048313662) met 80 extra pagina's over hartige patisserie!