de Barbecuebijbel
* Een fantastische collectie van meer dan 180 spetterende recepten voor barbecue en grillpan. Leer hoe u elk soort gerecht voorbereidt, kookt en serveert voor de ultieme eetervaring in de openlucht.
* Leer hoe veelzijdig de barbecue kan zijn, of u nu jakobsschelpen grilt in hun schelp, een hele gerookte kip met pompoenpesto serveert, uien met zongedroogde tomaten roostert of een strandbarbecue voorbereidt voor een lekker luie en lange zeevruchtenpicknick.
* Met essentiƫle maaltijdbegeleiders als sesambolletjes en saffraanbroodspiesen en een scala aan klassieke dips, relishes en sauzen als chili-ketchup en tamarindemosterd.
* Praktische richtlijnen voor het kiezen, plaatsen en organiseren van een barbecue, plus deskundig advies voor het gebruik van een grillpan bij slecht weer.
* Een scala aan marinades om vlees en vis op te peppen en suggesties voor het minderen van vet zonder aan smaak in te boeten.