Rookoven / druk 4

35 heerlijke gerechten met een unieke smaak

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789048300198
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: F. van Arkel
Druk: 9
Pagina's: 96
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2009
NUR: Keuken per land en streek Eten en drinken algemeen

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker in de kookwinkel: rookovens. Maar wat is een rookoven en wat kun je ermee?

Een rookoven lijkt op een grote braadslede met hierin een afdruipplaat waarop een rekje gezet wordt om producten te kunnen roken. Je kunt eigenlijk alles roken in de rookoven: vlees en vis liggen voor de hand, maar ook groenten en zelfs noten krijgen een hele bijzondere smaak in de rookoven.

In dit boek laten we zien dat roken niet moeilijk is en lekker smaakt. Door te variëren met rookmot creëert u bovendien een persoonlijke, favoriete smaak. In dit boek vindt u 35 bijzondere recepten die u kennis laten maken met de bijzondere, lekkere smaak van gerookte gerechten, van fingerfood en voorgerechten tot hoofdgerechten met vlees of vis.

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft.