Praktijkonderzoek voor bachelors (eBook)

leidraad voor studenten bij het (af)studeren in het competentiegericht hbo

Voorzijde
19,00
Direct beschikbaar
+
Bestel
ISBN: 9789046961780
Verschijningsvorm: Digital (delivered electronically)
Auteur: Jef Mertens
Druk: 1
Pagina's: 173
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
NUR: (Instrumentele) vaardigheden HOGER ONDERWIJS

Studeren aan het huidige, competentiegerichte hbo vraagt van studenten specifieke kennis en vaardigheden. Vooral het projectmatig opzetten en uitvoeren van praktijkonderzoek en het schrijven van de scriptie blijken voor veel studenten struikelblokken.

'Praktijkonderzoek voor bachelors' behandelt het uitvoeren van onderzoek in tien stappen. Het is daarmee een leidraad voor hbo-studenten die hun studie tot een goed einde willen brengen. De auteur behandelt de regels voor praktijkonderzoek en beschrijft het hele traject: van de onderzoeksopzet tot en met de scriptie waarmee de student als bachelor afstudeert.

Door de heldere opbouw in stappen, de vele voorbeelden en de extra uitleg is 'Praktijkonderzoek voor bachelors' een zeer handzame hulp bij het uitvoeren van onderzoek. Het boek is geschikt voor voltijd- en deeltijdstudenten binnen drie opleidingsclusters: Organisatie, bedrijf en bestuur, Mens en maatschappij, en Techniek en natuur.

Jef Mertens was als docent verbonden aan Avans Hogeschool in Breda en begeleidde gedurende vele jaren hbo-studenten bij het afstuderen.

Lees meer