Onbegrensd werken / druk 1

Arbeid en hrm in de 21e eeuw

Voorzijde
Achterzijde
28,50
Met 5% studentenkorting
Voor 27,08 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789046900628
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Karin Potting & Ton Korver
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
Categorie: Economie & management
NUR: Personeel en organisatie

Onbegrensd werken schetst hoe we sinds de toenemende globalisering en de opkomst van internet leven en werken in een wereld die razendsnel verandert. Het boek gaat in op de consequenties van deze ontwikkelingen voor de wijze waarop de arbeidsmarkt functioneert. De auteurs bespreken belangrijke veranderingen, zoals traditionele communicatiemiddelen die plaatsmaken voor nieuwe media en de manier waarop traditionele organisatievormen en arbeidsrelaties onder druk komen te staan. Ook gaan ze uitgebreid in op de gevolgen van de technologische ontwikkelingen voor de arbeidsverhoudingen en stellen ze het nieuwe werken en de beloning daarvan aan de orde. Aan het eind van het boek wordt naar de toekomst van hrm gekeken.

Onbegrensd werken is geschikt voor studenten human resource management (hrm), sociaal juridische dienstverlening (sjd) en management, economie en recht (mer).

Ton Korver was lector hrm aan De Haagse Hogeschool. Karin Potting is aan dezelfde hogeschool docent hrm, (bedrijfs)economie en strategisch ondernemerschap. Eerder verscheen van haar bij Uitgeverij Coutinho Personeelsmanagement nader becijferd.

Lees meer