De lekkerste recepten voor de stoomoven. Licht, veelzijdig en boordevol smaak!

licht, veelzijdig en boordevol smaak!

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789044736564
Uitgever: Deltas
Verschijningsvorm: Hardcover
Druk: 1
Pagina's: 120
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
Categorie: Basis kookboeken
NUR: Basis kookboeken

De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen.

Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten...

Eet smakelijk en gezond!