Succesvol projectmanagement in de bouw met MyLab

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
44,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 42,70 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789043039680
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ad Dane Karen Knispel
Druk: 1
Opleiding: Civiele Techniek
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Voorgeschreven bij: Hogeschool Rotterdam
NUR: Bouwkunde

De ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement in de bouw zijn de afgelopen jaren snel gegaan. Van studenten wordt verwacht dat ze naast technische vaardigheden ook vaardigheden als samenwerken, communicatie, teamontwikkeling en leiderschap ontwikkelen en leren beheersen.

Succesvol projectmanagement in de bouw is een duidelijke introductie voor studenten in het vakgebied, inclusief aandacht voor de meest actuele technieken. De student doet kennis op van de belangrijkste vaardigheden die noodzakelijk zijn om van elk type bouwproject een succes te maken.

De vele praktische voorbeelden, praktijkcases en interviews met projectmanagers van toonaangevende bedrijven dagen uit om direct met de opgedane kennis in de praktijk aan de slag te gaan.

Succesvol projectmanagement in de bouw is geschikt voor studenten aan faculteiten zoals Bouwkunde, Build environment, Civiele techniek en Technische Bedrijfskunde. Daarnaast is het ook interessant voor bouwopleidingsinstituten, brancheverenigingen en professionals die actief zijn in de uitvoerende bouw, zowel in Nederland als in Vlaanderen.