Statica met MyLab NL / Editie 14

14e editie

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
78,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 75,00 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789043037280
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Russell Hibbeler
Druk: 14
Pagina's: 672
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Vervanger van: 9789043030229
NUR: Technische en nautische vakken HOGER ONDERWIJS

Statica is een standaardwerk voor dit onderwerp, met de didactische kwaliteiten waar Russel C. Hibbeler beroemd om is binnen het vakgebied. De principes van de statica worden toegepast op situaties die aanvankelijk eenvoudig zijn en vervolgens steeds ingewikkelder worden. In het boek zijn honderden nieuwe vraagstukken en illustraties toegevoegd. De theorie is aangevuld met talloze praktische voorbeelden en met aansprekende en fraai geïllustreerde vraagstukken.

Didactische kenmerken:

Veel verschillende soorten vraagstukken uit diverse technische disciplines waarbij de nadruk ligt op situaties uit de beroepspraktijk.

Analyseprocedures die een logische werkwijze bieden voor de toepassing van de theorie en voor de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden.

Voorbeelden die de toepassing van de theorie op de praktijk illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategieën weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken.

Afbeeldingen die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten.

Nieuw in deze editie

Naast de bestaande fundamentele opgaven en normale opgaven zijn er nieuwe introductie opgaven toegevoegd, bedoeld om het conceptueel begrip van de student te helpen ontwikkelen en probleemoplossende vaardigheden op te bouwen.

De tekst bevat een grote verscheidenheid aan problemen, van verschillende moeilijkheidsgraden, uit een breed scala aan technische disciplines, waarbij de nadruk wordt gelegd op praktische, realistische situaties die zich in de professionele praktijk voordoen.

De student kan meteen met de geleerde theorie in de praktijk aan de slag op de digitale leeromgeving MyLab. Door het toevoegen van Worksheets op MyLab, kunnen studenten nu direct in MyLab op interactieve wijze oefenen met de opgaven. Daarnaast zijn er voorbeelden, opdrachten en toetsen bijgewerkt en toegevoegd. Ten slotte zijn hier nu ook nieuwe video’s en animaties te vinden.

Doelgroep

Dit boek is geschikt voor studenten in het hoger technisch onderwijs.