Spelregels van praktijkgericht onderzoek met MyLab / Druk 1

Een praktijkgerichte benadering voor de sociale studies

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
32,95
Met 5% studentenkorting
Voor 31,30 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789043036894
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Peter Kemper
Druk: 1
Pagina's: 262
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Mens en maatschappij HOGER ONDERWIJS

Onderzoek doen is leuk en leerzaam. Deze inleiding in praktijkgericht onderzoek – een vorm van onderzoek waarbij je kennis opdoet die in de praktijk kan worden toegepast – slaat een brug tussen theorie en praktijk. Drie vragen staan centraal: wat is onderzoek, hoe kan je een onderzoek uitvoeren en hoe rapporteer je erover?

De auteur beschrijft op toegankelijke wijze hoe je volgens de "regels van het spel' een praktijkgericht onderzoek uitvoert: hoe je een onderzoeksvraag formuleert, hoe je de verkregen gegevens verzamelt en kan verwerken, en hoe je ten slotte het onderzoek evalueert en tot aanbevelingen voor de praktijk kan komen.

Met de toegangscode voor de digitale leeromgeving MyLab hebben studenten beschikking over de eText (de digitale versie van het boek), een begrippentrainer, video's en toetsvragen. Aan de hand van instructiefilmpjes worden de in het boek beschreven SPSS-handelingen toegelicht, zodat je ze ook zelf kan uitvoeren op een databestand.

Doelgroep

Spelregels van praktijkgericht onderzoek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs binnen de studierichtingen die vallen onder zorg en welzijn, zoals social work, toegepaste psychologie, ergotherapie, fysiotherapie en verpleegkunde.

Lees meer