Dynamica met MyLab / Editie 13

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
78,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 75,00 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789043032889
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Russel C. Hibbeler
Druk: 13
Opleiding: Engineering Mechatronica Werktuigbouwkunde Smart technology Maritieme Techniek
Pagina's: 808
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Voorgeschreven bij: Hogeschool Rotterdam
Vervanger van: 9789043095198
NUR: Technische en nautische vakken HOGER ONDERWIJS

Dynamica is een standaardwerk op het gebied van de mechanica. Het boek behandelt op een grondige en heldere manier zowel de theorie als de toepassingen van mechanica voor techniekstudenten. De tekst is erop gericht de probleemoplossende vaardigheden van studenten te vergroten. De principes van de dynamica worden toegepast op situaties die stijgen in moeilijkheidsgraad.

Dynamica bevat de didactische kwaliteiten die Russel C. Hibbeler beroemd hebben gemaakt op het vakgebied. Zo biedt het boek: * Veel verschillende soorten vraagstukken uit diverse technische disciplines met de nadruk op praktische, realistische situaties die zich in de beroepspraktijk voordoen.

* Analyseprocedures die studenten een logische en methodische werkwijze bieden voor het toepassen van de theorie en voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.

* Talloze voorbeelden die de toepassing van de fundamentele theorie op praktische technische vraagstukken illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategie├źn weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken.

* Afbeeldingen en foto's die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten.

Russell C. Hibbeler is verbonden aan de Faculteit Werktuig bouw kunde van de University of Louisiana. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door prof. dr. Marc Van Overmeire, prof. dr. Dirk Lefeber en prof. dr. Hugo Sol, allen verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel.