Basisboek rekenen / druk 2

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
33,95
Met 5% studentenkorting
Voor 32,25 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789043021043
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jan van de Craats & Rob Bosch
Druk: 2
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2010
NUR: Technische en nautische vakken HOGER ONDERWIJS

Basisboek rekenen is geschreven voor iedereen die goed wil leren rekenen. Je leert optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen (inclusief de staartdeling), rekenen met kommagetallen en rekenen met breuken. Je leert ook rekenen met geldbedragen, procenten, maten en gewichten.

Basisboek rekenen is een oefenboek. Elk hoofdstuk bestaat voor de helft uit opgaven. De bijbehorende rekenmethodes worden kort en duidelijk uitgelegd. Achterin staan alle antwoorden, waardoor Basisboek rekenen geschikt is voor zelfstudie.

Basisboek rekenen is rekenen zonder franje. Alles is gericht op de rekenvaardigheden die je als leerling, student of in dagelijkse beroepspraktijk nodig hebt. De rekenrecepten uit Basisboek rekenen zul je nooit meer vergeten. Je hebt er je hele leven plezier van.

Tweede editie

In deze tweede editie is de uitleg en de oefenstof rond het metrieke stelsel uitgebreid. In het hoofdstuk over kommagetallen zijn nieuwe opgaven opgenomen. Nieuw bij het boek is een website met extra toets- en oefenmateriaal die toegankelijk is via een code in het boek.

Lees meer