Vers deeg

Van brioche tot zuurdesem. Ruim 80 hartige en zoete recepten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
28,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789038808376
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Claudia Damen
Druk: 1
Pagina's: 208
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Eten en drinken algemeen

Hoe maak je zelf naan, tortilla’s of een brioche? Met Vers deeg leer je de basis van het bakken, met waar nodig een handig stappenplan. Bovendien volgt na elke basistechniek een aantal recepten waarin je het geleerde kunt toepassen. Heb je zelf brood gemaakt en wordt het oud? Verwerk het dan in een uiensoep of een lekkere caesarsalade.

Claudia Damen leert je vervolgens de eenvoudige basisrecepten zoals pita en naan langzaam uit te bouwen naar ingewikkelder recepten zoals chocoladebroodjes, croissants of een smaakvol zuurdesembrood. Bijzondere en alledaagse recepten voor zowel de beginnende kok die wil leren bakken

als voor de meer ervaren kok die álles zelf wil maken. De ruim tachtig hartige en zoete recepten worden begeleid door stijlvolle fotografie, persoonlijke anekdotes en interessante weetjes.