Interactievaardigheden / Druk 3

Een kindvolgende benadering

Voorzijde
43,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 41,75 i
+
Bestel
ISBN: 9789036820981
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Anneke Strik Jacqueline Schoemaker
Druk: 3
Relevante opleidingen: Pedagogisch Educatief Professional Ad Pedagogisch Educatief Professional
Pagina's: 312
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Voorgeschreven bij o.a.: Hogeschool Inholland Hogeschool Rotterdam Iselinge Hogeschool
Vervanger van: 9789036812511
NUR: Pedagogiek

Dit boek nodigt je uit beter te kijken naar kinderen en van daaruit aan de slag te gaan met de zes interactievaardigheden. Deze interactievaardigheden worden diepgaand uitgewerkt en vertaald naar de verschillende leeftijdsgroepen: baby, peuter, kleuter en schoolkind. De kracht van het boek schuilt in de combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden, video's, concrete aanwijzingen en een scala aan verwerkingsopdrachten waarmee je je eigen vaardigheden kunt oefenen om beter aan te sluiten op het kind of de groep. Interactievaardigheden is een levendig en inspirerend boek voor pedagogische opleidingen en trainingen op niveau 3 , 4 en 5. Het boek is zeer goed bruikbaar voor de kinderopvang en aangrenzende werkvelden, zoals de gastouderopvang en het basisonderwijs.

In deze herziene uitgave is  de informatie over kleuters en schoolkinderen uitgebreid, zijn nieuwe inzichten uit onderzoek en eigen ervaring toegevoegd, en is het beeldmateriaal versterkt.

Interactievaardigheden bestaat ook als e-book. Hier vind je alle tekst online met directe doorklikmogelijkheden naar internetsites, filmmateriaal en daaraan gekoppelde opdrachten. Het e-book is te downloaden zodat je de tekst ook offline beschikbaar hebt, waar en wanneer je maar wilt.

De auteurs Anneke Strik en Jacqueline Schoemaker hebben jarenlange ervaring als docent in de opleiding PW3/4 en als trainer en (beeld)coach. Daarnaast ontwikkelden zij diverse trainingen.