Een ingrediënt voor moord

Voorzijde
17,99
Leverbaar vanaf 1 november
+
Bestel
ISBN: 9789026169588
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Tom Hillenbrand
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Detective

Deel 3 in de Moord op het menu-serie. Een glaasje wijn, Rieslingtaart en dan een stukje Quetschetaart met slagroom – voormalig sterrenchef Xavier Kieffer en zijn vriendin, gastrocriticus Valerie Gabin, amuseren zich uitstekend op de Luxemburgse zomerkermis. Maar in een biertent stopt een vreemdeling plotseling een magneetkaart in zijn hand en verdwijnt. De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen onder de Rode Brug. Was het moord of zelfdoding? Waarom gaf hij Kieffer deze kaart? Wat staat er in computercodes op? En waarom zitten er ineens zoveel mensen achter hem aan? De Luxemburgse chef-kok bevindt zich plotseling in een schimmige wereld van grondstoffenhandel en oplichters.