Futureproof talentmanagement

Naar een vernieuwing van HRM

Voorzijde
34,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 32,78 i
+
Bestel
ISBN: 9789024449729
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Rob van den Berg
Druk: 1
Pagina's: 240
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Personeel en organisatie

People development

Op de krappe arbeidsmarkt is niet de werving van nieuwe medewerkers maar juist het behoud van je huidige personeel cruciaal. Maak de stap van human resources naar people development!

• Radicaal vernieuwende manier van duurzaam omgaan met werknemers

• Aandacht voor de managers van morgen én de ontplooiing van alle medewerkers

• Auteur heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van HRM

Behoud van je medewerkers

Hoge productiviteit, laag verzuim en gemotiveerde medewerkers: dat is de droom van elke organisatie. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Futureproof talentmanagement rekent af met de huidige praktijk van HRM, die afgezien van de hippe terminologie nauwelijks in ontwikkeling is. De arbeidsmarkt van nu vereist een frisse aanpak, niet gericht op werving maar op behoud van je medewerkers.

HRM-aanpak die werkt

Je wil dat de toptalenten binnen de organisatie zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tegelijk moeten alle medewerkers de ruimte hebben om hun individuele kwaliteiten ten volste in te zetten. Futureproof talentmanagement laat zien hoe het allebei kan door de ambitie van de medewerker centraal te stellen. Met het praktische stappenplan uit dit boek verbeter je talentmanagement in jouw organisatie. Het resultaat: een HRM-aanpak die meer doet voor de organisatie én haar mensen.