Vaardig communiceren in de Techniek / Druk 1

Voorzijde
Inkijkexemplaar
49,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 47,45 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789024441693
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Karen Knispel Liza Meuldijk
Druk: 1
Relevante opleidingen: Engineering Integraal Bouwmanagement Logistiek Management
Pagina's: 152
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Technische en nautische vakken HOGER ONDERWIJS

Vaardig communiceren in de Techniek is een praktisch en handzaam leermiddel voor hbo- en mbo-studenten. In combinatie met de online training van TrainTool die aan dit studieboek gekoppeld is, ontwikkel je allerhande vaardigheden die je in de dagelijkse Techniek-praktijk goed kunt gebruiken. In dit boek komen inzichtelijke modellen en bruikbare tips en theorie voorbij, afgewisseld met aansprekende voorbeelden en reflectievragen. Met heldere verwijzingen naar de bijbehorende oefeningen in TrainTool breng je in no-time jouw vaardigheden op een hoger niveau.

In hoofdstuk 1 lees je meer over het belang van professionele communicatie en vaardigheden en hoe je deze het beste aanleert. In hoofdstuk 2 komen basisvaardigheden aan de orde, die je in elke gesprekssituatie met collega’s, opdrachtgevers en anderen nodig hebt. Hoofdstuk 3 behandelt een aantal specifieke gesprekssoorten waarmee je als professional in de techniek te maken krijgt, waarna je in hoofdstuk 4 meer leert over het samenwerken in teams. In hoofdstuk 5 tenslotte, ontdek je hoe je jezelf goed op de kaart zet en hoe je in presentaties en in het algemeen jouw overtuigingskracht vergroot.

Met de TrainTool training oefen je communicatieve vaardigheden: basisvaardigheden, verschillende gesprekstypen, samenwerken en je persoonlijk presenteren en profileren.

Gebruik dit boek en de bijbehorende online training als je als professional goed beslagen ten ijs wilt komen!