Roloff / Matek Machineonderdelen / Druk 6 (e-book)

Voorzijde
38,50
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789024429226
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Herbert Wittel Dieter Jannasch Joachim Voßiek Christian Spura
Druk: 6
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Technische en nautische vakken HOGER ONDERWIJS

Roloff/Matek geldt al 50 jaar als een standaardwerk voor de werktuigbouw en is marktleider op het gebied van machineonderdelen. De uitgaven staan bekend om de alomvattende informatie, actuele normen en heldere uitleg die hun functionaliteit voor interpretatie en berekening keer op keer bewijzen. Gebruikers, zowel in het onderwijs als het werkveld, noemen Roloff/Matek onmisbaar voor het berekenen van constructies. De uitvoerige en up-to-date behandeling van machineonderdelen maakt het een compleet studieboek en een essentieel naslagwerk voor iedere ontwerper.

Dit tabellenboek bevat een groot aantal tabellen, grafieken en schema’s bij elk hoofdstuk in het theorieboek, dat de belangrijkste machineonderdelen beschrijft. De gebruiker vindt hier alle hulpmiddelen voor calculatie en constructie. De informatie wordt compact en overzichtelijk gepresenteerd. De theorie is ingedeeld in 24 afzonderlijke hoofdstukken, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bestudeerd. Dit tabellenboek biedt ondersteuning bij de praktische toepassing van de theorie en bij het maken van eigen berekeningen.

Nieuw in deze druk

Deze geactualiseerde zesde druk, gebaseerd op de vierentwintigste Duitse druk, is op diverse punten verbeterd.

De wijzigingen in dit tabellenboek zijn vooral ingegeven door de aanpassing naar de huidige stand van zaken op het gebied van normering (NEN EN, NEN ISO, DIN). Dit is met name aan de orde in het hoofdstuk Lasverbindingen en het hoofdstuk Veren.

Voor wie?

Primaire doelgroep zijn studenten werktuigbouwkunde en werktuigbouwers in de praktijk.

Roloff/Matek machineonderdelen bestaat uit drie uitgaven: theorieboek (6e druk), tabellenboek (6e druk), formuleboek (5e druk).