Beter in rapporteren / Druk 2

Voorzijde
Inkijkexemplaar
28,95
Met 5% studentenkorting
Voor 27,50 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789024426768
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: M. van Tuinen & Eric Tiggeler
Druk: 2
Pagina's: 124
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Beroepsvaardigheden
NUR: Taal Hoger Onderwijs

Beter in rapporteren helpt je om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback maken dit boek tot een echte hulp voor studenten.

Auteurs Eric Tiggeler en Manon Rundervoort behandelen in negen hoofstukken alle relevante onderwerpen rondom rapporteren. Voorbeelden zijn de opbouw van een rapport, start van een tekst en een aantrekkelijke schrijfstijl.

In deze tweede druk zijn er meer oefeningen en toevoegingen in de tekst opgenomen. Ook is er een evenwichtigere verdeling qua online oefeningen per hoofdstuk. Op de bijbehorende website staan verschillende typen vragen, PowerPoint-presentaties voor docenten en een overzicht van de besproken regels in heldere tabellen.

Beter in rapporteren is zowel te gebruiken in klassikaal onderwijs als tijdens zelfstudie. Het boek is geschikt voor iedere student die te maken krijgt met rapporteren en richt zich daarbij met name op de volgende studierichtingen: Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER, Commerciƫle economie, Facility Management, International Business Languages, Small Business en Retailmanagement en Technische bedrijfskunde.

Lees meer