Onderzoekend vermogen ontwikkelen bij studenten (e-book)

Voorzijde
27,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789024420971
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Miriam Losse
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Voor de HBO-docent
NUR: Algemene sociale wetenschappen

Deze uitgave is bedoeld ter bevordering van de eigen deskundigheid van de docent. Voor deze titel is de service van het gratis aanvragen van beoordelingsexemplaren niet van toepassing.

Hoe kunt u onderzoek op een toegankelijke wijze integreren in het onderwijs? En hoe stimuleert u het onderzoekend vermogen van studenten? Onderzoekend vermogen ontwikkelen bij studenten helpt u bij deze vragen.

Hierbij staan de beroepsproducten centraal die de toekomstige professionals leveren in hun beroep. Of het nu gaat om een behandelplan, interieurontwerp, software, veiligheidsadvies, marketinganalyse of een bewegingssensor, het zijn allemaal voorbeelden van beroepsproducten met een eigen dynamiek voor onderzoekend vermogen.

In dit boek komt aan de orde hoe je onderzoekend vermogen als onderzoeker of docent op passende wijze kunt uitwerken voor onderwijs aan en begeleiding van studenten. Ook biedt het boek handvatten voor het beoordelen van de verschillende beroepsproducten en het onderzoekend vermogen van de student zelf.

Op de bijbehorende website vindt u veel handige tools, voorbeelden en achtergrondinformatie.

Lees meer