Aan de slag met duurzame inzetbaarheid / Druk 1

Van dialoog naar rendement

Voorzijde
Inkijkexemplaar
32,50
Met 5% studentenkorting
Voor 30,88 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789024409365
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Peter Dona
Druk: 1
Pagina's: 256
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Management algemeen

Duurzame inzetbaarheid is een hot topic voor leidinggevenden en hr-adviseurs. Tegelijkertijd is het nog relatief onontgonnen terrein. Wat houdt het in en hoe zorg je ervoor dat mensen langer actief en productief kunnen blijven? Welke middelen kun je daarbij inzetten? Aan de slag met duurzame inzetbaarheid biedt een praktisch model waarmee de complexe ‘container’ van duurzame inzetbaarheid grijpbaar wordt.

Werken met DI Analytics

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid introduceert een nieuw fenomeen: de DI Analytics (als afgeleide van HR Analytics). Het boek legt uit wat DI Analytics is, hoe je een DI Dashboard inricht en het geeft rekenmodellen. Het laat je bovendien zien hoe je het monitoren en meten uitvoert en het is doorspekt met handige tips, tools en praktijkcases die de lezer vooruit helpen. Ook biedt het boek mogelijke interventies op organisatie-, leiderschaps- en medewerkersniveau. Naast veel praktische handreikingen schetst het boek ook theoretische kaders, ontwikkelingen en trends.

Voor wie is dit boek geschreven?

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid is geschreven voor directies, managers, leidinggevenden, ondernemingsraden en werknemers die nu aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid. Ook voor studenten hbo, post-hbo en academisch onderwijs binnen het vakgebied HRM of bedrijfskunde en A&O psychologie/sociologie is het boek zeer relevant.

Lees meer