Larousse Brood

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
29,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel
ISBN: 9789022330470
Uitgever: Manteau
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Eric Kayser
Druk: 1
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
NUR: Eten en drinken algemeen

Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepassioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige tips van de auteur en geïllustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stapfoto s. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven.Kom alles te weten over de grondbeginselen van broodbakken, het bereiden van zuurdesem, het kneden met de hand of met de machine, het rijzen, het modelleren, het insnijden en het bakken. Naast de klassiekers vind je een keur aan heerlijke broden en broodjes, hartig en zoet: Brood met honing noten-vruchtenbrood ciabatta met boekweit brood met zongedroogde tomaten fougasse met olijven chocoladebroodjes kamutbroodjes met zeewier focaccia met rozemarijn bagels uit de VS margrietbrood uit de Ardèche ekmek uit Turkije pompernikkel uit Duitsland&nspb;Eric Kayser is in Frankrijk en ver daarbuiten de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. In Parijs alleen al heeft hij meer dan 20 bakkerijen, maar ook in steden als New York, Tokio, Hongkong en Dubai kun je zijn bakkerijen vinden. De reden van zijn succes? De allerbeste grondstoffen én passie!