Glacerie.

Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs.

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789021576695
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hidde de Brabander
Druk: 1
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Eten en drinken algemeen

In ‘Glacerie.’, de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de basis van ijs. De basisrecepten voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

Net als in ‘Patisserie.’ en ‘Chocolaterie.’ laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker. Leer zelf de kunst van het ijs bereiden in dit magnum opus over zomerse heerlijkheden.

Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij volgde de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij ook manager is.