De naaister uit Parijs (The Dressmaker) / Druk 4

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
7,99
Met 5% studentenkorting
Voor 7,59 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789021018737
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Rosalie Ham
Druk: 4
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
NUR: Vertaalde literaire roman, novelle

Een onvergetelijke roman over liefde, wraak en haute couture

‘Die Tilly, die is volkomen onbeschaamd. Ze droeg een vreselijk uitdagende jurk, gewoonweg obsceen. Die gaat nog voor veel problemen zorgen, wacht maar af...’

Toen ze nog maar tien jaar oud was, werd Tilly Dunnage gedwongen om haar geboortedorp op het platteland van Australië te verlaten in een zwarte wolk van beschuldigingen.

Jaren later keert ze terug om voor haar moeder te zorgen. Ze is dan in Parijs bij de beste coutureateliers in de leer geweest. Tilly’s schitterende jurken wekken de afgunst van de hele bevolking.

Maar Dungatar is een klein dorp, en kleine gemeenschappen hebben een lang geheugen. Eerst lukt het Tilly de wantrouwige inwoners voor zich te winnen met haar haute-couturecreaties. Maar wanneer de excentrieke dorpelingen zich voor een tweede maal tegen haar keren, besluit ze hun een lesje te leren…

De Australische Rosalie Ham woont en werkt in Melbourne. The Dressmaker (De naaister uit Parijs) werd een internationale bestseller en is nu verfilmd met Kate Winslet en Hunger Games-ster Liam Hemsworth in de hoofdrollen.

www.rosalieham.com

Lees meer