Ham

Verhalen en recepten rond de tophammen van Europa

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
29,99
Met 5% studentenkorting
Voor 28,49 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789020988048
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardback
Auteur: Stefaan Daeninck
Druk: 1
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Eten en drinken algemeen

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van HeckeIn Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifeke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak.Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.