Unplugged #2. De Mensenmarkt

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
Niet beschikbaar
ISBN: 9789020678895
Uitgever: Blossom Books
Auteur: Donna Freitas
Pagina's: 352

Het spannende vervolg op UNPLUGGED!

Skye is verraden.

Door haar zus, die bereid was Skye op te offeren voor haar eigen plannen, en door Rain, die tegen haar heeft gelogen over bijna alles.

Maar het allerergste is misschien wel dat het Skye en haar vrienden niet gelukt is om de plannen tegen te houden die de Echte Wereld heeft voor de mensen die ingeplugd zijn. De Mensenmarkt is geopend - en Inara, Skye's beste vriendin, is te koop.

Skye's hele wereld staat op zijn kop nu ze niemand meer kan vertrouwen, en dan komt ze er ook nog achter dat er een premiejager achter haar aan zit, die vastbesloten is haar af te leveren bij de Mensenmarkt.

Skye heeft geen zin om nog langer een pion te zijn in het spel van andere mensen. Ze is misschien wel de enige die kan stoppen waarmee haar familie is begonnen. En dat moet ze doen voordat het voor iedereen in de App Wereld te laat is.

Over Unplugged (deel 1):

'Met Unplugged laat Donna Freitas zien dat het nog steeds mogelijk is om een origineel en ontzettend leuk dystopisch verhaal te schrijven, ondanks alle hypes die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen.' - Fantasywereld.nl

Lees meer