Het is de tijd van de zon

Voorzijde
Achterzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789020210507
Uitgever: VBK Media
Auteur: Dieter Broers
Pagina's: 320

Onderzoek wijst uit dat de zon ons leven nog meer bepaalt, dan ooit is aangenomen. Onze toekomst, onze gezondheid, ons bewustzijn, in alles hangt ons lot af van wat de zon voor ons in petto heeft. Nu de intensiteit van de zon haar maximum heeft bereikt in een cyclus van 11 jaar, staan ons momenteel forse veranderingen te wachten. Naast de toename van natuurlijke verschijnselen als vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, overstromingen en de toename van infecties, onrust, hoofdpijn en nervositeit, toont onderzoek aan dat er tegelijk een groei van het menselijk bewustzijn te zien zal zijn. Door deze nieuwe fase in het menselijk bestaan zal de mens een grote ontwikkeling kunnen doormaken, mits ... we de tekenen van de zon verstaan.

Wetenschapper Dieter Broers doet als biofysicus al vanaf de jaren negentig onderzoek naar het effect van de elektromagnetische invloeden van de zon op ons aardse leven, vooral op ons bewustzijn. Zijn opmerkelijke conclusies baseert hij op de jongste wetenschappelijke ontdekkingen in biofysica, kwantumfysica en helio-biologie, die nog maar in beperkte kring bekend zijn.

Er is alle reden om - evenals de oude culturen in Egypte, Inca's Azteken dit deden - opnieuw naar de zon op te kijken. Niet alleen fascinerende werkelijkheid, maar ook een erkenning van de grote invloed en helende werking van de zon.

Lees meer