Fietsknooppuntkaart Zeeland, Brabant west & midden grensstreek (Heruitgave)

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
Niet beschikbaar
ISBN: 9789018040932
Uitgever: ANWB Media

ANWB Fietsknooppuntenkaart Zeeland, Brabant west & midden grensstreek

Stippel je eigen fietsroute door Zeeland, Brabant west & midden grensstreek met de ANWB knooppuntenkaart! Geniet van het Zeeuwse landschap en plan een route door het pittoreske Brouwershaven, ontdek de mooie natuur van het Nationaal Park De Biesbosch, of fiets de grens over bij Baarle-Nassau.

Met de compleet vernieuwde knooppuntenkaart kies je je eigen route. Elke provincie in Nederland heeft een fietsnetwerk dat verbonden is met knooppunten. Voor vertrek bepaal je de fietsroute met behulp van de ANWB knooppuntenkaart en schrijft hiervan de nummers op. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart van het fietsroutenetwerk met het nummer. Eenmaal onderweg en toch een andere route willen fietsen? Geen probleem, met hulp van de kaart maak je gemakkelijk een nieuwe route. Je kunt je tocht dus altijd aanpassen naar eigen smaak.

De kaart fungeert als handige routeplanner en heeft een schaal van 1:100.000; voldoende detail om je goed te kunnen oriƫnteren en groot genoeg voor kilometers fietsplezier. Inclusief alle LF-routes (Landelijke Fietsroutes) en een duidelijke legenda. Er zijn 10 ANWB knooppuntenkaarten.

Lees meer