De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
19,95
Met 5% studentenkorting
Voor 18,95 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789013157574
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Mark Diebels
Druk: 1
Pagina's: 292
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
NUR: Arbeids- en sociale zekerheidsrecht

Het arbeidsrecht staat nooit stil. Dit maakt het lastig voor bedrijven en adviseurs om volledig op de hoogte te blijven. Deze uitgave biedt de oplossing met een volledig, up-to-date overzicht van alle belangrijke regels en wetten binnen het Arbeidsrecht. Deze 2020-editie is bijgewerkt met onder meer de Wet arbeidsmarkt in balans (wab).

Het is een continue uitdaging voor bedrijven en adviseurs die in aanraking komen met het arbeidsrecht: volledig up-to-date te blijven in de laatste ontwikkelingen van dit beweeglijke rechtsgebied.

De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht 2020 helpt u hierbij. In deze titel vindt u een jaarlijks overzicht van de belangrijkste regels rondom personeel. De inhoud is systematisch opgebouwd en maakt complexe materie behapbaar. In het bijzonder HR-functionarissen, personeelsadviseurs, P&O-ers, en directeuren van MKB-bedrijven vinden een schat aan praktisch toepasbare informatie. Daarnaast biedt deze Kleine Gids studenten een volwaardige kennismaking met het arbeidsrecht. De uitgave biedt een toegankelijk overzicht van het complete rechtsgebied, maar blijft bondig en bevat geen volledige wetsartikelen en jurisprudentie.

Wet arbeidsmarkt in balans (wab)

Deze 2020-editie verschijnt rondom de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (wab). Met deze wet veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag, welke u bijgewerkt vindt in deze nieuwe druk. Daarnaast vindt u een aantal andere nieuwe wetten en belangrijke uitspraken verwerkt.

Onderwijsnieuwsbrief

In de nieuwe 2020-editie van De Kleine Gids voor het Nederlandse Arbeidsrecht is de Wet arbeidsmarkt in balans (wab) verwerkt. Studenten beschikken met deze titel over een systematisch overzicht van de actuele regels omtrent personeel. Naast de wab zijn in deze nieuwe editie een aantal andere nieuwe wetten en belangrijke uitspraken verwerkt.

Actueel gemaakt met wab en andere nieuwe wetten

Complete to-the-point kennismaking met het arbeidsrecht

Veelvuldig gebruikt in het onderwijs

Deze Kleine Gids wordt gebruikt bij een groot aantal HBO-instellingen en bij private opleidingen binnen opleidingen als HRM en HBO-Rechten. Het wordt voorgeschreven als studieboek bij vakken als Arbeidsrecht, Socialezekerheidsrecht en Personeelsmanagement.

Lees meer