Bedrijfsplanner / Druk 3

Voorzijde
Achterzijde
22,40
Met 5% studentenkorting
Voor 21,28 i
Levertijd: 15 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789001936297
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: P. Waalewijn
Druk: 3
Pagina's: 95
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2004
Categorie: Management & bedrijfskunde Bedrijfskunde & ondernemerschap
NUR: Bedrijfseconomie

Bedrijfsplanner begeleidt de (toekomstig) manager, ondernemer of bedrijfsleider stap voor stap bij het maken van een doordacht en bruikbaar bedrijfsplan. Met deze praktische doe-het-zelfblauwdruk in de hand leert de gebruiker al doende het bedrijfsbeleid efficiƫnter en effectiever te plannen. Het is daardoor zeer geschikt voor projectonderwijs. Overzicht en houvast wordt geboden door de checklist achter in het boek.

Deze vernieuwde uitgave is volledig geactualiseerd en op een aantal punten uitgebreid. Zo is er meer aandacht voor budgetteren en prognosticeren. Ook is de variƫteit in voorbeelden vergroot en zijn er leestips per hoofdstuk opgenomen. Daarnaast wordt het proces stapsgewijs gepresenteerd aan de hand van een centraal figuur.

Bedrijfsplanner, geschreven vanuit de organisatie-adviespraktijk, is een goed toegankelijk en handzaam boek, beknopt en compleet. Veel voorbeelden, schema's en cartoons verduidelijken en verlevendigen de tekst. De gebruikte planstructuur is heel gangbaar. Na testen in de praktijk blijkt de aanpak dan ook zeer geschikt voor elk type organisatie: groot of klein, profit of non-profit.

Lees meer