Basiskennis Aardrijkskunde / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
34,95
Met 5% studentenkorting
Voor 33,20 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001901134
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Roger C. Baltus
Druk: 3
Pagina's: 264
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Lerarenopleiding Oriƫntatie op jezelf en de wereld
NUR: Mens en maatschappij HOGER ONDERWIJS

Speciaal ontwikkeld voor de toelatingstoets aardrijkskunde;

handige digitale oefentoetsen met feedback;

geschikt voor hbo- en mbo-studenten die hun niveau snel willen bijspijkeren.

Basiskennis aardrijkskunde presenteert de leerstof van het schoolvak aardrijkskunde op een compacte en overzichtelijke manier aan de startende pabostudent.

Het boek gaat eerst kort in op de werkwijze die gangbaar is bij het schoolvak aardrijkskunde. Vervolgens zet het de belangrijkste onderwerpen stap voor stap, kort en bondig op een rijtje, waar nodig voorzien van uitleg. Aan het eind van elk hoofdstuk staan opgaven, waarmee de student kan controleren of hij de leerstof beheerst. In het laatste hoofdstuk wordt schematisch de kennis en vaardigheden besproken die de student moet beheersen voor de toelatingstoets.

In deze nieuwe editie heeft het hoofdstuk over bevolking een andere indeling gekregen. Ook zijn alle hoofdstukken nu voorzien van een samenvatting van de relevante leerstof en een handige begrippenlijst met de belangrijkste begrippen.

Voor studenten zijn er digitale oefentoetsen met feedback. Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geƫxporteerd worden naar diverse formats.

Basiskennis aardrijkskunde is geschikt voor pabostudenten, leerlingen met een havodiploma die de toelatingstoets aardrijkskunde pabo moeten behalen en mbo-studenten.

Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf.

Lees meer