Wiskunde in de praktijk- Kennisbasis / Druk 2

Voorzijde
Inkijkexemplaar
34,95
Met 5% studentenkorting
Voor 33,20 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789001896393
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: W. Oonk, R. Keijzer, S. Lit & N. Figueiredo
Druk: 2
Pagina's: 312
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Lerarenopleiding Rekenen - wiskunde
NUR: Wiskunde algemeen

- Meer dan 400 toetsvragen op het niveau van de kennisbasistoets rekenen-wiskunde;

- hoog niveau voor een optimaal studierendement;

- handige ondersteunende website met extra toets- en oefenmateriaal.

Wiskunde in de praktijk – Kennisbasis bereidt pabostudenten voor op de toetsing van de kennisbasis wiskunde. Het boek bevat meer dan 400 oefenopgaven die aansluiten b¿ de toetsdoelen. Deze oefenvragen worden per domein gepresenteerd. De vijf domeinen die in het boek aan bod komen zijn hele getallen en bewerkingen, verhoudingen, meten, meetkunde en verbanden. Het boek besteedt daarnaast uitgebreid aandacht aan thema’s als talstelsels, priemgetallen, grootste gemene deler (GGD) en kleinste gemene veelvoud (KGV), deelbaarheid, verhoudingen vergelijken en meetkundige figuren. Het boek eindigt met een hoofdstuk over probleemoplossen en een begrippenregister, waarin alle begrippen die studenten moeten kennen zijn opgenomen.

Deze tweede editie is aangepast aan de laatste herijkte versie van de Landelijke Kennisbasistoets ‘Wiskunde voor de pabo’. Zowel in het boek als op de website zijn er o.a. opgaven toegevoegd over rekenen met machten en wortels, vergelijkingen met twee onbekenden, het maken van formules bij lineaire verbanden in concrete situaties en over procentpunten.

Op de ondersteunende website www.rwp-kennisbasis.noordhoff.nl vinden studenten drie complete toetsen, die qua opzet vergel¿kbaar z¿n met de landel¿ke kennisbasistoets

Lees meer