Handboek organisatie en management / Druk 9

Voorzijde
Inkijkexemplaar
81,95
Met 5% studentenkorting
Voor 77,85 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001895600
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jos Marcus & Nick van Dam
Druk: 9
Pagina's: 616
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Management & bedrijfskunde Management: inleidingen
NUR: Management algemeen

- praktijkgerichte inleiding op het vakgebied;

- behandelt actuele thema’s zoals digitale business transformatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen;

- met uitgebreide online ondersteuning, talrijke opdrachten en actuele cases.

Handboek organisatie en management is een interactieve en praktijkgerichte inleiding op het vakgebied. De theorie van management en organisatie wordt door de bekende auteurs Jos Marcus en Nick van Dam helder uitgelegd aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Het boek bestaat uit drie delen:

Omgeving en Organisatie

Mensen en Organisatie

Structuur en Organisatie

Deze volledig vernieuwde editie is uitgebreid met zes nieuwe hoofdstukken over digitale business transformatie, internationalisering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, de toekomst van werk, human resource management en cultuur. Alle bestaande hoofdstukken zijn uitgebreid geactualiseerd. Daarnaast bevat het boek nieuwe, actuele praktijkvoorbeelden en is de vormgeving volledig gemoderniseerd.

Op de bijbehorende website kunnen studenten meerkeuzevragen, praktijkcases en opdrachten vinden. Daarnaast kunnen studenten online gebruik maken van de begrippentrainer. Docenten hebben online toegang tot oefentoetsen, cases en collegesheets.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Handboek organisatie en management is geschikt voor alle HEAO-opleidingen die in het curriculum een stevige basis leggen op het gebied van Organisatie & Management.

Lees meer