Onderzoek in de gezondheidszorg / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
47,95
Met 5% studentenkorting
Voor 45,55 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789001895501
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Esther Bakker & Hans van Buuren
Druk: 3
Pagina's: 280
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Exact, Techniek & Onderzoek Onderzoeksvaardigheden
NUR: Gezondheid algemeen

- Specifiek gericht op kwantitatief onderzoek in de gezondheidszorg;

- duidelijk en compact leerboek, ook geschikt als naslagwerk;

- handige online ondersteuning met interactieve toetsvragen.

Onderzoek in de gezondheidszorg leert studenten van (para)medische opleidingen stap voor stap hoe een onderzoeksproces verloopt, vanaf het allereerste idee tot en met de verslaglegging van de resultaten. Een praktisch hulpmiddel en solide houvast voor student én professional!

Het toegankelijke leerboek bestaat uit vier delen die overeenkomen met de onderzoeksfasen: onderzoeksplan, dataverzameling, data-analyse en interpretatie & verslaglegging. Ieder deel bestaat uit een aantal hoofdstukken waarin alle aspecten uit de desbetreffende onderzoeksfase kort aan bod komen.

De theorie in deze derde editie wordt geïllustreerd aan de hand van vele nieuwe, actuele voorbeelden uit de gezondheidszorg. Ook zijn overzichten toegevoegd van voorbeelden, opdrachten en leerdoelen per hoofdstuk, net als een handige vragenlijst voor het kritisch lezen en beoordelen van artikelen. Op verzoek van gebruikers is in deze editie ook enige aandacht voor kwalitatief onderzoek.

In de online leeromgeving van Onderzoek in de gezondheidszorg vinden studenten toetsen en opdrachten. Docenten kunnen er de uitwerkingen van opdrachten en collegesheets downloaden.

Bij dit boek kunnen docenten bovendien zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Onderzoek in de gezondheidszorg is bedoeld voor hbo-verpleegkunde en andere zorgopleidingen. Daarnaast is deze uitgave zeer geschikt voor de professional die geïnspireerd en up-to-date wil blijven.

Lees meer