Navigeren op essentie met KPI-Dashboards

Voorzijde
24,95
Met 5% studentenkorting
Voor 23,70 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001893149
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Jako van Slooten & Eldert de Jager
Druk: 1
Pagina's: 102
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Management & bedrijfskunde Management: inleidingen
NUR: Management algemeen

We hebben allemaal onze dromen, ambities en plannen. Toch slagen veel mensen en organisaties er niet in hun doel te bereiken of hun bereikte succes vast te houden. Dat ligt meer aan een gebrek aan focus op wat essentieel is, dan aan motivatie.

In Sturen op essentie met KPI-dashboards lees je hoe te sturen op succes. Met zeven heldere navigatieregels stel je voor jezelf en je organisatie vast waar je echt voor staat, waar je heen wilt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Door het opstellen van kritieke succesfactoren en door de bijbehorende kritieke prestatie-indicatoren te visualiseren in een KPI-dashboard, krijg je die informatie die jij nodig hebt om op koers te blijven. Met behulp van de navigatiecyclus zet je beleidsplannen om in uitvoeringsplannen die aanzetten tot acties die écht tot verbetering leiden.

Het KPI-dashboard helpt je bij de sturing van bedrijfsactiviteiten;

met zeven navigatieregels om je bedrijfsdoelen vast te stellen;

zorgt voor uitvoeringsplannen die écht tot verbetering leiden.

"Het boek leest echt makkelijk weg: duidelijk, niet hoogdravend maar wel heel erg to the point. Een prima verhaal met een duidelijke structuur gesplitst in voorbereiden (stukje theorie en regels) en uitvoeren van navigeren. Echt een aanrader!"

– Marco Ebink, Product Owner BMR bij Stedin

Lees meer