Operationeel personeelsmanagement / Druk 5

Een praktische handleiding

Voorzijde
Inkijkexemplaar
52,95
Met 5% studentenkorting
Voor 50,30 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001891930
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: I. Schoemakers & F. Koopmans
Druk: 5
Pagina's: 373
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Management & bedrijfskunde HRM & Personeelsmanagement
NUR: Personeel en organisatie

* Praktijkgericht en volledig aangepast aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van personeelsmanagement;

* logisch opgebouwd met delen die elk apart bestudeerd kunnen worden;

* met uitgebreide online ondersteuning.

Operationeel personeelsmanagement biedt toekomstige personeelsmanagers duidelijke, praktijkgerichte uitleg over de functie van goed personeelsbeleid in een modern bedrijf. In het boek staat het praktische, uitvoerende personeelswerk binnen bedrijven en organisaties centraal. Alle hoofdstukken in het boek bevatten voorbeelden uit het werkveld, met aandacht voor de ervaringen van personeelsmanagers uit de dagelijkse praktijk.

In deze vijfde editie zijn de nieuwste ontwikkelingen uit het vakgebied van het personeelsmanagement geïntegreerd. Zo is er veel aandacht voor de verschuiving van personeelstaken naar de lijnmanager en is de koppeling tussen operationeel personeelsmanagement en strategisch personeelsmanagement versterkt. Ook heeft deze editie een nieuwe, grondig herziene, didactische opzet. Zo is het aantal praktijkcases uitgebreid en bevatten alle hoofdstukken nu nog meer links naar relevant online materiaal. Hierdoor is alle informatie uit het boek stevig ingebed in de actualiteit. Daarnaast sluit ieder hoofdstuk nu af met opdrachten waarmee studenten kritisch leren nadenken over thema’s binnen het vakgebied van personeelsmanagement.

Noordhoff biedt bij dit boek uitgebreide online ondersteuning. Op de bijbehorende website kunnen docenten en studenten zich voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Studenten vinden er oefenopdrachten, oefentoetsen, begrippentrainers en flitscolleges. Voor docenten zijn er collegesheets, voorbeeldopdrachten en toetsen.

Lees meer