De grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht - Deel 1 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
59,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001890643
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: A.M.M.M. van Zeijl
Druk: 10
Pagina's: 452
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Ondernemingsrecht

De grondslag van het Vermogens- en Ondernemingsrecht bestaat uit twee delen. Deel 1: Vermogensrecht is een praktische inleiding in het vermogensrecht. Het studieboek legt je aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven de toepassing van de wetten uit.

Waarom kiezen voor De grondslag van het Vermogens- en Ondernemingsrecht. Deel 1: Vermogensrecht?

* heldere inleiding in het vermogensrecht;

* praktijkgericht met veel voorbeelden;

* met uitgebreide online ondersteuning.

Deel 1: Vermogensrecht behandelt in de eerste hoofdstukken de basisbeginselen van het vermogensrecht. De volgende hoofdstukken leren je wat het algemene deel inhoudt, zoals de overdracht, vertegenwoordiging, de overeenkomst en de schadevergoeding. De laatste drie hoofdstukken gaan over veel voorkomende overeenkomsten, namelijk de koop-, de huur- en de arbeidsovereenkomst. De theorie wordt steeds verduidelijkt door voorbeelden uit de praktijk. Ieder hoofdstuk bevat verder een begrippenlijst, een samenvatting en oefenvragen, zodat je je de stof goed eigen kunt maken. Deel 1: Vermogensrecht is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de tiende editie van De grondslag van het Vermogens- en Ondernemingsrecht. Deel 1: Vermogensrecht?

Wetten worden regelmatig gewijzigd en aangescherpt. De tiende editie van Deel 1: Vermogensrecht is volledig geactualiseerd en bevat alle wijzigingen in de wetgeving rondom vermogensrecht. Dit betreft onder andere de Pandhuiswet, de koop op afstand en de nieuwe regelingen met betrekking tot de huurprijsbescherming. Ook zijn alle aanpassingen in het arbeidsovereenkomstenrecht opgenomen.

Online ondersteuning

De online omgeving bij het boek biedt je een grote hoeveelheid extra oefenvragen. Zo kun je je nog beter voorbereiden op het tentamen.

Lees meer