Wiskunde voor het hoger onderwijs B Uitwerkingen / Druk 9

Voorzijde
Inkijkexemplaar
43,95
Met 5% studentenkorting
Voor 41,75 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001889845
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Sieb Kemme, T. van Pelt, Wim Groen, J. Timmers & G. Zwanenburg
Druk: 9
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Exact, Techniek & Onderzoek Wiskunde
NUR: Wiskunde algemeen

- Noodzakelijke verdieping van de wiskundige basiskennis;

- accent op praktische toepassingen;

- inclusief apart uitwerkingenboek dat zelfstudie mogelijk maakt.

De serie Wiskunde voor het Hoger Onderwijs is al jarenlang dé wiskundemethode bij uitstek voor met name technische hbo-studies. Deel A sluit aan bij het eerste studiejaar, Deel B biedt de noodzakelijke wiskundige verdieping en toepassing voor de hoofdfase van de opleiding.

Deel B geeft studenten o.a. inzicht in limieten, functies van meer variabelen, primitiveren, integreren, toepassingen van de integraalrekening, numerieke methoden en werken met vectoren.

Wiskunde voor het Hoger Onderwijs is helder en gestructureerd opgezet. Elke paragraaf bestaat uit een pagina uitleg met uitgewerkte voorbeelden en een naastliggende pagina met opgaven. Een hoofdstuk wordt afgesloten met een paragraaf toepassingen, een samenvatting en een oefentoets. De opgaven lopen op in moeilijkheidsgraad.

In deze negende editie zijn vrijwel alle hoofdstukken herschreven. Hierdoor zijn ze toegankelijker geworden en bevatten meer voorbeelden. Op basis van gebruikersfeedback zijn enkele onderwerpen komen te vervallen en is de volgorde aangepast aan de opbouw van de meeste curricula.

In de bijbehorende online leeromgeving kunnen studenten oefenen met de in het boek aangeboden theorie door middel van interactieve opdrachten.

Wiskunde voor het Hoger Onderwijs – Deel B is geschikt voor de hoofdfase van het hoger technisch onderwijs en andere opleidingen waarin wiskunde een prominente rol heeft.

Lees meer