Analyse van de bedrijfsomgeving / Druk 2

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
59,95
Met 5% studentenkorting
Voor 56,95 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001889654
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: A.J. Marijs & W. Hulleman
Druk: 2
Pagina's: 372
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Economie Algemene Economie
NUR: Algemene economie

Het enige boek dat de DESTEP-factoren systematisch behandelt;

perfecte balans tussen theorie en praktijk;

ook geschikt voor niet-economiestudenten.

De analyse van de bedrijfsomgeving behandelt als enige systematisch de DESTEP-factoren die invloed uitoefenen op een onderneming. Achtereenvolgens komen de politieke, demografische, sociale, economische, ecologische en technische factoren aan bod. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen de directe omgeving, de indirecte omgeving en de ruime omgeving. Ruime aandacht is er voor het beleid rond duurzaamheid door internationale organen als de Verenigde Naties en de Europese Unie. De analyse van de bedrijfsomgeving biedt een fijne balans tussen theorie en praktijk, met praktijkgerichte voorbeelden en casussen. Ook bevat het handige checklists voor de analyse van een bedrijfsomgeving.

De tweede editie van De analyse van de bedrijfsomgeving is volledig geactualiseerd en bevat alle actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

De analyse van de bedrijfsomgeving is bedoeld voor alle hbo-opleidingen die studenten opleiden voor functies in het bedrijfsleven of bij de overheid. Voor bestudering van dit boek is geen economische voorkennis vereist.

Lees meer