Basisstudie in het boekhouden / Druk 9

Voorzijde
Inkijkexemplaar
41,95
Met 5% studentenkorting
Voor 39,85 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001889272
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: P.A.A.M Kuppen & F. van Luit
Druk: 9
Pagina's: 404
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Economie Bedrijfsadministratie
NUR: Accountancy en administratie

- Hét inleidende standaardwerk voor boekhouden voor mbo, hbo en wo;

- grondig herziene methode met geïntegreerde opdrachten;

- geschikt voor praktijkopleidingen als PBD en MBA.

Basisstudie in het boekhouden legt een stevige basis voor het begrijpen van en kunnen werken met bedrijfsadministratie

Deze negende editie heeft een ingrijpende herindeling ondergaan: het voormalige tekstboek en opgavenboek zijn samengebracht in drie nieuwe delen, waarin theorie en opgaven gecombineerd worden:

Deel 1: Van balans tot resultaat

Deel 2: De administratie van bedrijven

Deel 3: De jaarafsluiting

Dit eerste deel, Van balans tot resultaat, bestaat uit twaalf hoofdstukken, met onderwerpen uiteenlopend van de beginbalans tot aan subgrootboeken en ERP-systemen. In dit eerste deel wordt echt de basis van de bedrijfsadministratie uitgelegd.

Elk onderwerp wordt uitgelegd aan de hand van een uitgewerkt voorbeeld. Aan het eind van elk hoofdstuk zijn theorievragen, vraagstukken en een kernbegrippenlijst opgenomen. Het boek vormt een afgerond geheel.

Studenten hebben op de ondersteunende website bij het boek toegang tot oefentoetsen en gedeelten van de uitwerkingen. Docenten vinden daar toetsen, uitwerkingen, een docentenhandleiding en PowerPointpresentaties.

Deze uitgave is bedoeld voor de hoofdfase van alle accountancy-opleidingen. Ervaren accountants houden met deze serie hun kennis actueel.

Basisstudie in het boekhouden, van balans tot resultaat richt zich op mbo-studenten die worden opgeleid voor een administratieve functie. Daarnaast biedt het boek een stevige basis voor de opleidingen Economie en Management (hbo/wo) en het Praktijkdiploma Boekhouden.

Lees meer