Basisboek bedrijfseconomie (Opgaven) / Druk 11 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
40,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001889166
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: M.P. Brouwers
Druk: 11
Pagina's: 232
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Financiën
NUR: Bedrijfseconomie

- Opgaven bij de succesvolle basismethode voor Bedrijfseconomie;

- met bijbehorend uitwerkingenboek;

- uitgebreide online ondersteuning.

Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie.

In het eerste hoofdstukken van het boek In deel 1 maken studenten kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting. Deze editie sluit naadloos aan op de Engelstalige equivalent Basics of Financial Management. De stof is in internationaler perspectief geplaatst en bij kernbegrippen is steeds de Engelstalige benaming opgenomen. Basisboek Bedrijfseconomie vormt een complete methode met een opgavenboek en een uitwerkingenboek. Studenten kunnen hiermee zelfstandig aan de slag.

De elfde editie is uiteraard volledig geactualiseerd. Verder zijn er nieuwe financieringsbronnen opgenomen, zoals business angel, crowdfunding, krediet-unies en stapelfinanciering. Bij de behandeling van de financieringsmarkten is er meer aandacht besteed aan derivaten. De uitgebreide behandeling van futures is verwijderd. Hoofdstuk 16 is compleet geherstructureerd. Zo is er bij de behandeling van de jaarrekening een logischer volgorde voor de bespreking van de diverse posten gehanteerd en er is meer aandacht voor impairments. Tot slot is in hoofdstuk 15 de aangepaste regelgeving inzake de publicatieplicht verwerkt.

Basisboek Bedrijfseconomie is geschikt voor alle opleidingen in het hoger onderwijs waar Bedrijfseconomie gegeven wordt.

Lees meer