Praktisch Arbeidsrecht / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
49,95
Met 5% studentenkorting
Voor 47,45 i
Levertijd: 3 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001886394
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: C.J. Loonstra
Druk: 3
Pagina's: 310
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Recht Arbeidsrecht & Sociaal recht
NUR: Recht algemeen

- Onderscheidt zich door de chronologische benadering;

- behandelt de relevante ontwikkelingen rondom de Wet werk en zekerheid;

- bevat de nieuwste wetgeving en jurisprudentie.

Anders dan gebruikelijk benadert Cees Loonstra met Praktisch Arbeidsrecht de leerstof van dit vakgebied chronologisch, van de start van een loopbaan tot aan het pensioen. Ieder hoofdstuk bespreekt één thema in overzichtelijke deelhoofdstukken. Daarnaast helpen een begincasus en diverse tussen- en eindvragen de studenten het begrip van de stof te verdiepen, evenals de uitgebreide antwoorden. Daarmee is Praktisch Arbeidsrecht uitermate geschikt voor zelfstudie.

In de derde editie van Praktisch Arbeidsrecht zijn de relevante ontwikkelingen omtrent de Wet werk en zekerheid verwerkt. Ook komt de nieuwe wetgeving en rechtspraak aan bod, zoals de Wet flexibel werken en de nieuwe stakingsrechtspraak van de Hoge Raad.

Praktisch Arbeidsrecht past binnen alle opleidingen waar arbeidsrecht gedoceerd wordt, onder meer

HBO-Rechten, Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie, Sociaal Juridische Dienstverlening, Personeel & Arbeid en Accountancy.

Over de auteur

Cees Loonstra heeft een aantal studieboeken voor het hbo geschreven. Hij beoefent het arbeidsrecht niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Naast zijn hoogleraarschap arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is hij onder meer adviseur bij een Amsterdams advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Ook is hij raadsheer-plaatsvervanger bij Hof Den Haag.

Lees meer