IKZ, integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement / Druk 7

Voorzijde
Inkijkexemplaar
57,95
Met 5% studentenkorting
Voor 55,05 i
Levertijd: 3 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001885748
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Chris Bakker & Els Meertens
Druk: 7
Pagina's: 329
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Management & bedrijfskunde Verandermanagement
NUR: Management algemeen

Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement (Chris Bakker en Els Meertens) verschaft studenten inzicht in het vakgebied Kwaliteitsmanagement en de toepassing ervan in het bedrijfsproces. Het volledige proces van kwaliteitszorg binnen een organisatie en de bijbehorende technieken en modellen komen in drie delen aan bod: oriƫntering kwaliteitszorg, kwaliteitszorgtechnieken en continu verbeteren. Daarnaast geeft het een goed beeld van duurzaam ondernemen in de 21e eeuw.

De zevende editie schenkt meer aandacht aan onderwerpen als ISO-normen, kwaliteitsverbetering in de zorg en het slimme werken. Ook is de relatie tussen kwaliteitsverbetering, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) onder de loep genomen. Daarnaast biedt deze editie een heldere vergelijking met voor- en nadelen van twee maatschappelijke bestuursmodellen, het Anglo-Amerikaanse model en het Rijnlands model.

Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement past binnen economische, management-, commerciƫle en technische hbo-opleidingen.

Lees meer