Systematisch Managementproblemen oplossen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
48,95
Met 5% studentenkorting
Voor 46,50 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789001878825
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Arnold van Winden & Hans Heerkens
Druk: 1
Pagina's: 256
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Management & bedrijfskunde Bedrijfskunde & ondernemerschap
NUR: Management algemeen

Het nieuwe boek Managementproblemen systematisch oplossen leert je problemen te identificeren en effectief aan te pakken. Dit doe je aan de hand van de Algemene Bedrijfskundige Probleemaanpak, waarmee problemen stap voor stap systematisch opgelost kunnen worden.

Waarom kiezen voor Managementproblemen systematisch oplossen?

* Stap voor stap veranderen ingewikkelde vragen in heldere antwoorden;

* biedt ruimte voor onderzoek en creativiteit;

* breed toepasbare probleemaanpak.

Managementproblemen systematisch oplossen beschrijft de zeven fasen van de Algemene Bedrijfskundige Probleemaanpak. Met dit stappenplan wordt duidelijk wat het kernprobleem is, hoe je het goed kunt onderzoeken en hoe het opgelost kan worden. Dit studieboek gaat ervanuit dat een probleem zich in alle organisaties en op tal van afdelingen kan voordoen. De methodiek is dan ook in vrijwel elke situatie toepasbaar. Managementproblemen systematisch oplossen is ook beschikbaar als e-book.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer