Lerend organiseren / Druk 4

als meer van hetzelfde niet helpt

Voorzijde
Inkijkexemplaar
32,95
Met 5% studentenkorting
Voor 31,30 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789001876951
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: André Wierdsma & Joop Swieringa
Druk: 4
Pagina's: 216
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Management & bedrijfskunde Verandermanagement
NUR: Management algemeen

Om te kunnen voortbestaan is het van groot belang dat organisaties zich blijven ontwikkelen. Lerend organiseren licht toe hoe een organisatie kan blijven leren en innoveren.

Waarom kiezen voor Lerend organiseren?

* Leert je hoe je een organisatie kan veranderen in een lerende organisatie;

* bevat de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied;

* met uitgebreide online ondersteuning.

Met Lerend organiseren leer je hoe een bestaande organisatie verandert in een lerende organisatie. Het studieboek reikt je de benodigde kennis aan door de volgende vragen te beantwoorden: Op welke wijze leren organisaties? Wat is nodig om patronen te doorbreken? Hoe ontwikkel je als organisatie iets nieuws als meer van hetzelfde niet werkt? Welke condities zijn nodig om te kunnen co-creëren? Lerend organiseren is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de vierde editie van Lerend organiseren?

Deze vierde editie is grondig herzien en volledig geactualiseerd. Het bevat de recentste ontwikkelingen op het gebied van lerende organisaties. Ook is het boek, met oog op de studeerbaarheid, nog logischer ingedeeld.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige links. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer